keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Kuvakooste

 Jossain on kai jo joulu.

Järeän isot tuparisyndesukat.
Ykkös- ja kakkossukkien välissä oli oli pidempi taukohetki, joten unohdin ensimmäisen sukan jännien kärkikavennusten logiikan. Tein muutana kerran kakkossukasta huomattavasti pidemmän kuin ykkösestä, kunnes päädyin hyvin luvattomiin ratkaisuihin ja runttasin kärkikavennukset sellaisiksi, että sukat ovat ainakin pituudeltaan samankokoiset.
Voi tosin olla, että alusta lähtien silmukoita oli eri määrä, käytin eri määrän rivejä kantalappuihin ja eri määrät silmukoita kantapään sekä sukkien sivureunan kavennuksiin...


Koopasukat
Näitä toivottiin. Tässä ne nyt ovat.
Näihin on käytetty useita suunnittelijaihmisiä, paljon ruutupaperia, useampia purku- ja sovituskertoja, lukuisia Cold Caseja sekä paljon kahvia. Mutta siinä ne nyt viimein ovat.
Päättely tosin vielä. Eih.

AB-pipo








Goombien jälkeen, joista osa on edelleen todo-listalla, ajattelin tehdä AB-pipojakin.. tai edes tämän yhden.
Pipopohjia tuli tehtyä ainakin neljät-viidet ennen tätä, koska en suostunut hyväksymään itseni kanssa sitä, että ihmisten päät eivät ole lättänöitä, ja pitkulainen muoto pipossa ei tarkoita pitkulaista muotoa päässä.
Nokan purin vain kahteen kertaan, ja jätin työn sen jälkeen hautumaan määrittelemättömäksi ajaksi. Eilen useampien vääristävien ruutupiirrosten jälkeen sain kuin sainkin nokan kuntoon.
Silmät siinä fiksusti sitten kirjailin samalla langalla. Ei.
Valitettavasti, tai onneksi, en ottanut välivaihekuvia silmistä. Tässä lopputuloksessa on lankoja pahimmillaan neljässä eri kerroksessa. !? Kun ei enää jaksanut eikä pystynyt purkamaan, ja mustaa on hieman hankala peittää valkoisella.... mutta nyt silmät sentään näyttävät järkeviltä.
Jos tekisi uuden ja muutenkin näitä lisää, niin ainakin nyt tietäisi miten on parhainta tehdä.
Mallitilkku? Mikä se on?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti